Ο αρχηγός μιλά για τον τελικό των τελικών!

Το προσωπικό του ιστολόγιο ενημέρωσε σήμερα ο αρχηγός Αντώνης Μιχάλογλου και μιλά για την τελευταία μάχη! Πιο αναλυτικά :

‘Μια γροθιά για την τελευταία μάχη…

Καλησπέρα σας..

Σήμερα γράφω για τελευταία φορά φέτος το blog μου κι ελπίζω μετά το αυριανό αποτέλεσμα να υπάρχει ακόμα εκεί ώστε και του χρόνου κάποιος να το ενημερώνει από την ομάδα.!!

Κατά τη διάρκεια της σεζόν μίλησα πολλές φορές για παιχνίδια «τελικούς» για την ομάδα μας και αυτό όχι για να γίνω γραφικός αλλά γιατί όντως έτσι ήταν.. Η ομάδα είχε στόχο από την αρχή την παραμονή στην κατηγορία και για να το καταφέρει αυτό, είχε συγκεντρωθεί σε ματς do or die που στα περισσότερα ανταποκρίθηκε κι εκτός από αυτά έκανε και μεγάλες νίκες που την έφεραν τώρα μια ανάσα από το στόχο..

Με νίκη η ομάδα μένει και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία. Το σπουδαίο όμως είναι το πως θα μείνει.. Με το μικρότερο μπάτζετ στην Α1,με το μικρότερο μ.ο. ηλικίας με τους πιο άπειρους παίχτες ξένους και Έλληνες και με προπονητικό team που πίστεψε σε όλο αυτό και το στήριξε παρά τις πολλές δυσκολίες, όπως πολλές αλλαγές παιχτών, πολλοί τραυματισμοί, πολλές προπονήσεις με απουσίες και κάποιες βαριές ήττες!

Είμαστε όλοι ακόμα εδώ, μια γροθιά για να δώσουμε την τελευταία μας μάχη για να καρπωθούμε όλο το παραπάνω η για να πέσουμε ΟΡΘΙΟΙ σε έναν πόλεμο που όλοι κερδίσαμε πολλά!

Αύριο όλος ο κόσμος της Ηλείας πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο από νωρίς για να στηρίξει όλο αυτό για τελευταία φορά φέτος αλλά και για να δώσουμε ένα μεγάλο ραντεβού για του χρόνου στα «σαλόνια»..

Καλή ανάσταση με υγεία σε όλο τον κόσμο.. Σας ευχαριστώ !’