Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα

Η ΚΑΕ Κόροιβος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για τη συγκλονιστική ανταπόκρισή του στο ματς με τον Αρκαδικό για την 24η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το παιχνίδι ήταν μείζονος βαθμολογικής σημασίας και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση τις προηγούμενες ημέρες για να γεμίσει το κλειστό της Αμαλιάδας, με τους μαθητές να κλέβουν την παράσταση. Η ομάδα μας είχε ένα ακόμη άτυχο αποτέλεσμα, χάνοντας στον πόντο και πλέον δυσκολεύει η προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές και τη διοίκηση του συμπολίτη Αστέρα Αμαλιάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους.

Τίποτα ακόμα δεν έχει χαθεί. Κάποιοι έχουν βιαστεί να… υποβιβάσουν τον Κόροιβο στην Α2, όμως ακόμα υπάρχουν δύο αγωνιστικές, με σημαντικές μαθηματικές πιθανότητες. Οι παίκτες μας θα τα δώσουν όλα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να συνεχίσει η Ηλεία να έχει εκπρόσωπο στους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ. Η παρουσία σας με δίνει κίνητρο και μας έχει πεισμώσει να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή και να επιτευχθεί ο στόχος, έστω και την ύστατη ώρα.