ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΙΝΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΟΥ

Οι δηλώσεις του προπονητή του Κόροιβου, μετά την ήττα (95-90) της ομάδας μας στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Καλαμπάκος στη συνέντευξη τύπου:

«Αρχικά να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και συγχαρητήρια στον κόουτς Βετούλα. Εμείς προσπαθήσαμε αλλά δεν γίνεται όταν τρως 51 πόντους στο ημίχρονο. Μας έπεσε λίγο βαρύ. Στο δεύτερο ημίχρονο που δεχθήκαμε 45 μαζί με τις βολές, που κυνηγήσαμε τα φάουλ, θεωρώ πως ήταν πιο ορθολογικό το παιχνίδι μας.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στενοχωρημένοι. Αλληθωρίζαμε όταν καταλαβαίναμε ότι κάτι μπορούσαμε να κάνουμε. Καταλαβαίναμε ότι ο αντίπαλος είχε πίεση και άγχος λόγω έδρας. Επίσης η περσινή μου επίσκεψη εδώ ήταν εφιαλτική. Τραβήξαμε από 22… φιγούρα! Έχω την εντύπωση πως αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί και λίγο πιο τυχεροί στο τέλος, αν ήθελε και ο Θεός, μπορεί και να το κλέβαμε το παιχνίδι. Ίσως να μην ήταν δίκαιο, αλλά εκεί που φτάσαμε θα κέρδιζε όποιος το έβαζε.

Αφήσαμε και τον Γιαννόπουλο ελεύθερο και τα έβαλε ο άτιμος. Δουλειά του είναι. Έχουμε μακρύ δρόμο και δεν ξέρουμε στις πόσες νίκες θα πάει το όριο της παραμονής. Είμαι στενοχωρημένος από την εμφάνιση κάποιων παιδιών. Μπορούσαμε να είχαμε κάνει το κάτι παραπάνω σήμερα, αλλά δεν το κάναμε».