Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18

Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την εκκίνηση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας 2017-18 για νέους κατόχους, ταυτόχρονα με τη συνέχιση της διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας στους περσινούς κατόχους.

Ο Κόροιβος, το καμάρι όλης της Ηλείας, η ομάδα που εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τοπικό αθλητισμό κι όχι μόνο, στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ, θα λάβει μέρος φέτος για 4η διαδοχική χρονιά στην STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18.

Ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα το έχουμε πετύχει χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της Ηλείας, που και δυναμικό παρόν δίνει σε κάθε αγώνα της ομάδας μας, αποτελώντας τον… «6ο μας παίκτη», και την ίδια στιγμή έχει κατορθώσει να διακριθεί σε πανελλαδικό επίπεδο για το ήθος και τον τρόπο που εκφράζει την υποστήριξή του προς τον Κόροιβο!

Η σχέση που μας ενώνει είναι δυνατή κι ενισχύεται κάθε χρόνο. Όλοι μαζί συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και σας θέλουμε δίπλα μας, σε κάθε αγώνα, από τη δική σας θέση στο γήπεδο, το «σπίτι» μας…

Το μπασκετικό θαύμα στην Ηλεία συνεχίζεται, ο Κόροιβος καθιερώνεται στην πρώτη κατηγορία, βήμα βήμα «μεγαλώνει» κι όλοι εμείς γινόμαστε μία οικογένεια!

Τιμές & κατηγορίες Εισιτηρίων Διαρκείας 2017-18:

Βασικές κατηγορίες εισιτηρίων:

Διάζωμα Α1 – 150 ευρώ
                 Α2 – 150 ευρώ
                 Α5 – 150 ευρώ

                 Α3 – 200 ευρώ
                 Α4 – 200 ευρώ

*Στο διάζωμα Α6 δε διατίθενται εισιτήρια διαρκείας, καθώς προορίζεται για τη φιλοξενία φιλάθλων της αντιπάλους ομάδας στους εντός έδρας αγώνες.

Κατηγορία VIP εισιτηρίων:

Διάζωμα Κ1 – 300 ευρώ
                 Κ2 – 300 ευρώ
                 Κ3 – 300 ευρώ
                 Κ4 – 300 ευρώ

Κατηγορία οικογενειακών εισιτηρίων:

Αφορά τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας, σε συγκεκριμένα διαζώματα του γηπέδου, για κηδεμόνες και παιδιά ή και μόνο για συζύγους, σύμφωνα με τις παρακάτω τιμές:

Διαζώματα Α1, Α2, Α5 – 150 ευρώ Μπαμπάς / 100 ευρώ Μαμά / 50 ευρώ (για κάθε) Παιδί

Κατηγορία κοινωνικών εισιτηρίων:

Αφορά τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας από φοιτητές, πολυτέκνους κι ανέργους, με απαραίτητη την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών εγγράφων:

Κερκίδα Β – 50 ευρώ

*Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΚΑΕ Κόροιβος στη STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18.

Για πληροφορίες κι αγορά εισιτηρίων διαρκείας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του σχετικού τμήματος, κ. Αντρέα Μπουλμπασάκο στο τηλέφωνο: 694 599 9573.