«ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ»

Στο προσωπικό του Blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση στη Λάρισα.

Αναλυτικά:

«Γεια σας.

Δυστυχώς η ομάδα μου την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε ξανά μακριά από τις νίκες, παρόλο που βρέθηκε πολύ κοντά στο θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε ένα δύσκολο αγώνα απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ. Ήμασταν σε μεγάλο διάστημα πίσω στο σκορ, ωστόσο αντιδράσαμε, καταφέραμε να μπορούμε να διεκδικούμε το παιχνίδι, χάσαμε την ευκαιρία για τη νίκη στην κανονική διάρκεια, και μετά στην παράταση, παρά την πολύ καλή μας προσπάθεια, δεν ήμασταν τελικά εμείς οι νικητές…

Ακόμη κι έτσι παίρνουμε δύναμη κι αυτοπεποίθηση από μία καλή προσπάθεια. Φυσικά, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το σκορ και το γεγονός ότι γνωρίσαμε μία νέα ήττα. Ξέρουμε, όμως, πως μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση και θέλουμε την επόμενη φορά να είμαστε εμείς η ομάδα που θα πανηγυρίσει στο τέλος.

Το Σάββατο θα αγωνιστούμε στην έδρα του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου. Μία δυνατή ομάδα στο γήπεδό της, που ναι μεν είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, αλλά διαθέτει ποιοτικό σύνολο, με αρκετά έμπειρους παίκτες. Εμείς, από την πλευρά μας, προσηλωμένοι στο πλάνο μας, θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη στην αναμέτρηση αυτή.

Τέλος, με την ευκαιρία αυτή και με δεδομένη τη διακοπή που ακολουθεί μετά από την 9η αγωνιστική, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα, με υγεία και χαμόγελο!»

Το BLOG του Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ