Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΚΑΙ Η «ΠΙΚ ΑΒΕΕ» ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ!

Ο Κόροιβος έδειξε το κοινωνό του πρόσωπο και σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρία της ομάδας μας «Π.Ι.Κ. Α.Β.Ε.Ε.» και το «ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ» στήριξαν τους κατοίκους της Μάνδρας.

Πιο συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Κόροιβος από κοινού με «Π.Ι.Κ. Α.Β.Ε.Ε.» και το «ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ» ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του ΕΣΑΚΕ, για προσφορά πόσιμου νερού στους σκληρά δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στο Δήμο Μάνδρας, και στήριξαν την προσπάθεια αυτή αποστέλλοντας ποσότητες νερού.

Η ΚΑΕ Κόροιβος ευχαριστεί θερμά την εταιρία «Π.Ι.Κ. Α.Β.Ε.Ε.» για τη σύμπραξή της στην ενέργεια αυτή.

Το Δελτίο Τύπου ΕΣΑΚΕ για τη σχετική δράση:

Την έμπρακτη στήριξη της στους πληγέντες κατοίκους του Δήμου Μάνδρας από τις καταστροφικές πλημμύρες προσέφερε η Stoiximan.gr Basket League με τη συνδρομή των 14 ΚΑΕ/μελών του ΕΣΑΚΕ, του Μεγάλου Χορηγού του Πρωταθλήματος, Stoiximan και τις εταιρείες-χορηγούς των ομάδων.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, οι 14 ομάδες της Stoiximan.gr Basket League 2017-18 κινητοποιήθηκαν άμεσα και έστειλαν τόνους πόσιμου νερού στον Δήμο Μάνδρας. Στην ενέργεια αυτή συμμετείχαν οι εταιρείες COCA COLA COMPANY, ΒΙΚΟΣ, ΖΑΓΟΡΙ, ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε. ΜΑΝΟΥΚΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., Π.Ι.Κ. ΑΒΕΕ «ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ», ΚΡΙΝΟΣ, ΘΕΩΝΗ ΚΑΙ ΒΑΠ. Π. ΚΟΥΓΙΟΣ.

Η αλληλεγγύη και η στήριξη προς τους κατοίκους της Μάνδρας κορυφώθηκε στον αγώνα ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT – ΑΕΚ της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, όπου πλήθος κόσμου συγκέντρωσε πόσιμο νερό, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμά μας.

Το Προεδρείο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλες τις εταιρείες που συμμετείχαν στην ενέργεια, τον Μεγάλο Χορηγό του Πρωταθλήματος και φυσικά τους φιλάθλους του αθλήματος.