ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΟΥ

Οι δηλώσεις του προπονητή του Κόροιβου στη συνέντευξη τύπου, ύστερα από τη νίκη με σκορ 68-67 επί του Πανιωνίου Βίκος Cola.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Καλαμπάκος στη συνέντευξη τύπου:

«Πολλά συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και προσωπικά στον κόουτς Ζιάγκο. Ήρθαν σήμερα εδώ παρουσιάζοντας πολύ διαφορετική εικόνα και μας ζόρισαν σε όλη τη διάρκεια του ματς. Συγχαρητήρια σε μια ομάδα, που ήρθε αναδιοργανωμένη, και πάλεψε έξυπνα και παλικαρίσια. Ο Κόροιβος δεν μπορεί να μην είναι ευχαριστημένος που κέρδισε μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο. Ήμασταν και τυχεροί, όμως, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι.

Σήμερα πήραμε σκληρό μάθημα, με το μικρότερο δυνατό κόστος για εμάς. Έχουμε κάνει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και τα παιδιά ενθουσιάστηκαν περισσότερο και δε συγκεντρώθηκαν όπως έπρεπε σε αυτόν τον αγώνα. Αυτή η εικόνα μας συνέφερε, κανείς δεν έχει δικαίωμα να εφησυχάζει. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, δουλεύοντας σκληρά.

Τέλος, εμείς θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη και να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στον γυμναστή της ομάδας μας, τον Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο, που σήμερα το πρωί έχασε τον πατέρα του».