Με κόουτς Καλαμπάκο και την νέα σεζόν!

Οι άνθρωποι της Διοίκησης  της ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ολοκληρώνοντας την απόλυτα επιτυχημένη , αγωνιστική χρονιά 2016-2017 είχαμε  δηλώσει ότι προτεραιότητα μας για την επόμενη θα είναι η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Ντίνο Καλαμπάκο και τους συνεργάτες του, διότι η αγωνιστική φιλοσοφία του κόουτς ταιριάζει απόλυτα με την δική μας καθώς και  με αυτή του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας, όσον αφορά στο μπάσκετ που θέλουμε να παίζουμε.
 Ο Ντίνος όπως όλοι γνωρίζουν είναι ένας άνθρωπος του μπάσκετ  «από τα παλιά» ,που έχει λόγο, που έχει μπέσα και έχει μάθει να αγαπάει και να αγαπιέται, όπως συνέβη και την χρονιά που πέρασε,  όπου αγάπησε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του και αγαπήθηκε πολύ και ο ίδιος.  Αυτήν την ιδιαίτερη σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ μας δεν μπορεί κανένας να την διακόψει.
Έτσι λοιπόν, η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να  ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον κόουτς Καλαμπάκο για την σεζόν 2017/2018.
Ευχόμαστε στον Ντίνο και στην οικογένεια του  να έχουν υγεία και να έχουμε μαζί άλλη μια χρονιά με επιτυχίες  κάνοντας ξανά χαρούμενο τον φίλαθλο κόσμο όλης της Ηλείας.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…
Εκ της Κ.Α.Ε. Κόροιβος