Διαπιστεύσεις ΜΜΕ περιόδου 2017-18

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος αναφορικά με τις ετήσιες διαπιστεύσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Η ΚΑΕ Κόροιβος ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι θα προχωρήσει στην έκδοση μόνιμων ετήσιων διαπιστεύσεων, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ καλούνται αυστηρά έως την Κυριακή 17/09/2017 να αποστείλουν στη διεύθυνση media@koroivosbc.gr το αίτημά τους και τα παρακάτω στοιχεία:

-Ονοματωπένυμο
-Ιδιότητα
-ΜΜΕ (στο οποίο εργάζεται)
-Αριθμός κινητού τηλεφώνου
-Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
-Φωτογραφία (τύπου ταυτότητας) σε ηλεκτρονική μορφή

Κατηγορίες διαπιστεύσεων ΜΜΕ:

-Ημερήσιος, εβδομαδιαίος, περιοδικός ηλεκτρονικός ή έντυπος τύπος και ραδιοφωνικοί σταθμοί (PRESS)
-Τηλεοπτικοί σταθμοί με δικαίωμα μετάδοσης (Right Holders) ή χωρίς δικαίωμα μετάδοσης (TV)
-Αναγνωρισμένες δημοσιογραφικές ενώσεις (UNI)
-Φωτογράφοι (PHO)

Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε μέσο θα έχει τη δυνατότητα να καταθέσει αίτηση για την έκδοση έως 2 μόνιμων ετήσιων διαπιστεύσεων για εκπροσώπους του, με δεδομένο των αριθμό των διαθέσιμων δημοσιογραφικών θέσεων στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας.

Οι κάρτες ελευθέρας εισόδου 2017-18 (ΕΣΗΕΑ & ΠΣΑΤ) ισχύουν αποκλειστικά για τους εντός έδρας αγώνες της ΚΑΕ Κόροιβος, ανάλογα πάντα με τη διαθεσιμότητα των δημοσιογραφικών θέσεων.

Όροι χρήσης:

-Οι διαπιστευμένοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα για τις ανάγκες της εργασίας τους αποκλειστικά από το χώρο των δημοσιογραφικών θέσεων ή θεωρείων.
-Η κάρτα διαπίστευσης είναι αυστηρά προσωπική και δε μεταβιβάζεται.
-Απαγορεύεται ρητά η καταγραφή σε βίντεο στιγμιοτύπων των αγώνων της ΚΑΕ Κόροιβος. Η χρήση συσκευών βιντεοσκόπησης είναι επιτρεπτή αποκλειστικά στην αίθουσα τύπου και τη μικτή ζώνη.

Η ΚΑΕ Κόροιβος θα ενημερώσει για την πορεία των αιτημάτων και τον τρόπο παραλαβής των καρτών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της ΚΑΕ Κόροιβος καλώντας στο 26220 28528, ή μέσω e-mail στο media@koroivosbc.gr.