ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Παγιωμένη πεποίθηση της ΚΑΕ Κόροιβος συνιστά ότι κάθε αθλητικός σύλλογος οφείλει να αντιλαμβάνεται τον εαυτό του αλλά και να λειτουργεί ως ενεργό μέλος της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται.

Ο Κόροιβος, για εμάς, δεν είναι απλώς μία ομάδα, με δράσεις περιορισμένες μόνο εντός των παρκέ στα οποία αγωνίζεται, αλλά μία μεγάλη κοινωνική οντότητα, με δεδομένη ευθύνη να ανταποδίδει τη στήριξη που λαμβάνει, καθώς και να υπερβαίνει την υποχρέωση αυτή αναπτύσσοντας δράσεις, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, για τη στήριξη της κοινωνίας της Ηλείας.

Στο πλαίσιο αυτό εφαρμόζεται το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Corporate Social Responsibility) με τίτλο «One For All».

Αντεστραμμένο, δηλαδή, το σύνθημα «All For One» που έχει παγιωθεί εκφράζοντας τη φιλοσοφία της ομάδας μας. Όπως η στήριξη των πολλών (All) καθοδηγεί τον Κόροιβο (One) χρόνο με το χρόνο σε επιτυχίες και αγωνιστικές υπερβάσεις, έτσι και ο Κόροιβος (One) φιλοδοξεί να «επιστρέφει» τη στήριξη αυτή στην κοινωνία (All), υλοποιώντας ένα Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο στοχεύει στην ηθική, βιώσιμη και κοινωνικά υπεύθυνη ανάπτυξη με ποικίλες δράσεις και βασικούς άξονες το παιδί, την οικογένεια, την κοινωνία στο σύνολό της και το περιβάλλον.