Εισιτήρια αγώνα «Κόροιβος-Προμηθέας»

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος για τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει της αναμέτρησης με τον Προμηθέα Πάτρας, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου.

Η ομάδα μας, στον πρώτο της φετινό επίσημο αγώνα, θα υποδεχθεί στον Πύργο τον Προμηθέα Πάτρας (23/09-18:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σκοπός της ΚΑΕ Κόροιβος είναι διεξαχθεί το παιχνίδι σε μία όμορφη ατμόσφαιρα στον Πύργο, με την παρουσία πολλών παιδιών, φίλων του μπάσκετ από όλη την Ηλεία και φυσικά με τη θερμή υποστήριξη των φιλάθλων της ομάδας που αποτελούν τον 6ο παίκτη σε κάθε ματς στην Αμαλιάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Με το συμβολικό αυτό τρόπο, η ομάδα μας επιθυμεί να αναγνωρίσει τη σημαντική στήριξη που λαμβάνει από φιλάθλους και χορηγούς από την πόλη ου Πύργου. Ο Κόροιβος έχει τη φυσική του έδρα στην Αμαλιάδα, αλλά εκπροσωπεί όλη την Ηλεία σε πανελλαδικό επίπεδο, συμμετέχοντας για 4η διαδοχική χρονιά στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, και το μήνυμα αυτό θα στείλουμε το Σάββατο!

Για τον αγώνα αυτό η ΚΑΕ Κόροιβος ορίζει Γενική Είσοδο 5 ευρώ (€) και Δωρεάν Είσοδο για μαθητές.

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από τα γραφεία της ΚΑΕ (Ελευθερίου Βενιζέλου 12, Αμαλιάδα – Τηλ: 26220 28528) και την ημέρα του αγώνα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου.

Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 θα ισχύσουν κανονικά.

All For One. One For All!!!