ΤΟ «BASKET ΑΓΑΠΗΣ» ΣΤΟ ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΑΕΚ

Το «Basket Αγάπης» ταξιδεύει στο Δ.Κ.Γ. Ήλιδας, τον έκτο φετινό σταθμό της εκστρατείας προσφοράς και αλληλεγγύης της STOIXIMAN.GR Basket League.

Το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, στο πλαίσιο του αγώνα ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΑΕΚ της 18ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League (16:30 – ΕΡΤ1 Basket League Show), συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ήλιδας.

Παράλληλα, στο ημίχρονο του αγώνα, ένας αθλητής του εφηβικού τμήματος της ομάδας μας και δύο επαγγελματίες αθλητές του Κόροιβου και της ΑΕΚ αντίστοιχα θα πάρουν μέρος σε διαγωνισμό βολών και τριπόντων από το κέντρο του γηπέδου! Για κάθε εύστοχο σουτ, ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος, η STOIXIMAN.GR, θα προσφέρει χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί επίσης για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που στηρίζει άπορες οικογένειες του Δήμου Ήλιδας.

Περιμένουμε κι εσάς να βάλετε το δικό σας τρίποντο στο «Basket Αγάπης», προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας πριν την έναρξη της αναμέτρησης! Τα τρόφιμα θα συλλέγονται σε ειδικό χώρο στην είσοδο του Δημοτικού Κλειστό Γυμναστηρίου Ήλιδας.