Χορηγός επικοινωνίας ο Δ.O.B.

Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει με χαρά τη συνέχιση της συνεργασίας της με το Δημοσιογραφικό Όμιλο Βαρουξή, που θα αποτελέσει χορηγό επικοινωνίας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Για τη σημαντική αυτή συνεργασία, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος, Χρήστος Λαγός, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η συνεργασία μας με το Δημοσιογραφικό Όμιλο Βαρουξή και κατ’ επέκταση όλα τα μέσα με τα οποία δραστηριοποιείται συνεχίζεται. Πρόκειται για έναν όμιλο ο οποίος πρωτοπορεί στους τομείς της ενασχόλησής του κι έχει γράψει τη δική του ιστορία. Εκ μέρους της ΚΑΕ Κόροιβος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους κυρίους Λεωνίδα, Κωνσταντίνο, Σάκη και Λευτέρη Βαρουξή, την κυρία Σίσσυ Σπηλιοπούλου-Βαρουξή κι όλους τους συνεργάτες τους για την άριστη σχέση συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει και για το γεγονός ότι ο Δ.Ο.Β., μέσω της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ», της ιστοσελίδας «patrisnews.com», του τηλεοπτικού σταθμού «ΟΡΤ», του ραδιοφωνικού σταθμού «ΟΡΤ FM 92,3», καθώς και της διαφημιστικής εταιρίας «Multi Productions», είναι ένας σπουδαίος συμπαραστάτης του Κόροιβου στην προσπάθεια της ομάδας μας να συνεχίσει να εκπροσωπεί επάξια στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ την Ηλεία μας!»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Β. Λεωνίδας Βαρουξής ανέφερε: «Ο Νομός Ηλείας έχει την ευλογία να αποτελεί τη γενέθλια γη της κοιτίδας του πολιτισμού, της Αρχαίας Ολυμπίας. Η ειρήνη, η συναδέλφωση και η ευγενής άμιλλα αποτελούν πανανθρώπινα ιδανικά, με αέναη υπεραξία. Στο Νομό μας η ομάδα του Κόροιβου καλείται να αντιπροσωπεύει τα παραπάνω ιδανικά, αποτελώντας την ομάδα που εκπροσωπεί την Ηλεία στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Ο Κόροιβος αποτελεί κίνητρο συναδέλφωσης όλων των πόλεων του Νομού μας, όλων των τοπικών κοινωνιών και των θεσμικών εκπροσώπων. Εμείς στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα μας και καλούμε όλους να την νοιώθουν ως δική τους ομάδα και να το δείχνουν εμπράκτως, αποτελώντας τον 6ο παίκτη σε κάθε αγώνα. Καλή επιτυχία στη φετινή σεζόν, Κόροιβε!»

Ο διευθυντής Επικοινωνίας & Marketing του ΔΟΒ, Σάκης Βαρουξής, συμπλήρωσε: «Συνιστά τιμή για εμάς τους Ηλείους να βλέπουμε μια ομάδα όπως είναι ο Κόροιβος, να έχει καθιερωθεί για τα καλά μεταξύ των κορυφαίων ομάδων του μπάσκετ της Ελλάδας και να παλεύει για την καλύτερη διαφήμιση του νομού μας. Χαίρομαι που βλέπω πως αυτό το έχουν αντιληφθεί αρκετοί Ηλείοι και στηρίζουν τις αθλητικές ομάδες της περιοχής. Ο Δ.Ο.Β. επικοινωνιακά θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, και πολύ περισσότερο η Multi Productions θα είναι αυτή που θα στηρίξει με τις υπηρεσίες της πάνω στο απαραίτητο επικοινωνιακό υλικό».

Το προφίλ του Δ.Ο.Β.

Ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξή θεμελιώνει υπεύθυνα και μεθοδικά σχέσεις εμπιστοσύνης με τον Ηλειακό λαό και οικοδομεί με αξιώσεις την προοπτική ενός ευοίωνου μέλλοντος για την Ηλεία. Σήμερα ο Δ.Ο.Β. κατέχει πολύ εξέχουσα θέση στο επικοινωνιακό τοπίο όχι μόνον του Νομού Ηλείας, αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας, αφού έχει απήχηση και σε όλους τους γειτονικούς νομούς. Η δύναμη αυτή, καθώς και η δυναμική της συνεχούς εμβάθυνσης των σχέσεων με τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες απευθύνεται εκπηγάζει από την αντικειμενικότητα και την αυθεντική έκφραση της καθημερινότητας των κοινωνιών αυτών.

Ο Δ.Ο.Β. δραστηριοποιείται με τα παρακάτω Μέσα: Την ημερήσια εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», το ηλεκτρονικό website «Patrisnews» (www.patrisnews.com), τον τηλεοπτικό σταθμό «Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση» (Ο.Ρ.Τ.), το ραδιοφωνικό σταθμό «Ο.Ρ.Τ. FM 92,3» και τη διαφημιστική εταιρία «Multi Productions».