ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΑΝΕΛΑΣ Η HELLAS OIL Α.Ε.

Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία ελαιουργικών επιχειρήσεων Hellas Oil A.E. για την προβολή της στην οπίσθια όψη των αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας μας ως το τέλος της σεζόν 2017-18.

Η ηλειακή εταιρεία Hellas Oil. A.E. συντάσσεται στην προσπάθεια της ΚΑΕ Κόροιβος να συνεχίσει να εκπροσωπεί έναν ολόκληρο Νομό στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Μας ενώνουν, εξάλλου, οι κοινές αξίες και η επιδίωξη για την πανελλήνια και όχι μόνο προβολή του καλύτερου «προσώπου» της περιοχής μας, μέσω του αθλητισμού από τη μια και των ελληνικών προϊόντων, από την άλλη.

Η Hellas Oil A.E. είναι μια από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές επιχειρήσεις ελαιολάδου στην Πελοπόννησο, εταιρεία με μακρά και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται και σε διεθνές επίπεδο.

Το λογότυπο της εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην οπίσθια όψη των εμφανίσεων του Κοροίβου στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ το Σάββατο 10 Μαρτίου, για τη 18η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18.

Μάλιστα, παρών στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Hellas Oil A.E., κ. Ρικάρντο Ντι Πασκουάλε, φίλος του Κόροιβου και σταθερός υποστηρικτής της προσπάθειας της ομάδας μας επί σειρά ετών, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τη φανέλα με το λογότυπο της εταιρείας μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Κόροιβος, κ. Χρήστο Λαγό, για την παρουσίαση της χορηγικής μας συνεργασίας.

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Κόροιβου την Hellas Oil A.E. και προσδοκούμε να πανηγυρίζουμε νέες επιτυχίες της ομάδας μας στην κοινή διαδρομή που ξεκινάμε με την ίδια ως «συμπαίκτη» της προσπάθειάς μας.