ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ 12Η ΣΕΖΟΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΚΑΕ Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο.

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογό μας για 12η συνεχόμενη σεζόν. Μια επαγγελματική σχέση που ξεκίνησε το 2007 και εξελίχθηκε σε σχέση ζωής. Ο Παναγιώτης, εξάλλου, έχει ζήσει αυτά τα χρόνια όλη τη διαδρομή της ομάδας μας, συμβάλλοντας καθοριστικά στις επιτυχίες της, φυσικά με αποκορύφωμα την άνοδο και την τετραετή παρουσία της στην Α1.

Αυτονότητα, λοιπόν, δεν αποτελεί έναν απλό συνεργάτη μας, αλλά ένα διακριτό μέλος της οικογένειας του Κόροιβου. Την ίδια στιγμή συνιστά ευτυχία για την ομάδα μας να διαθέτει στις τάξεις της έναν σπουδαίο επιστήμονα, καθώς ο Παναγιώτης θεωρείται έναν από τους κορυφαίους προπονητές φυσικής κατάστασης στην Ελλάδα.

Γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1968 και είναι διδάκτωρ Προπονητικής κι Εργοφυσιολογίας, με πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής στις μικρές Εθνικές Ομάδες της χώρας μας.

Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη για τη μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του στην ομάδα μας και ευχόμαστε μαζί να γράψουμε νέες χρυσές σελίδες για τον Κόροιβο!