ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΚΟΡΟΙΒΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

Δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Κόροιβος.

Δυστυχώς, την Κυριακή παρακολουθήσαμε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας το χειρότερο δυνατό σενάριο για την ομάδα μας. Μια εξέλιξη απρόσμενη, που μας αιφνιδίασε όλους και που σε καμία περίπτωση δεν άξιζε στον Κόροιβο και σε όλους όσους όλα αυτά τα χρόνια έζησαν και στήριξαν την πορεία της ομάδας μας στην Α1.

Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες και στενάχωρες για όλους όσους αγαπάμε τον Κόροιβο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ολόψυχα τον κόσμο μας, όλο το φίλαθλο κοινό της Ηλείας, που για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Α1 μας υποστήριξε και ήταν δίπλα μας και στις χαρές και στις λύπες. Ο Κόροιβος για άλλη μία σεζόν ήταν μια από τις ομάδες με τον μεγαλύτερο μέσο όρο εισιτηρίων. Το γεγονός αυτό κατατάσσει τον κόσμο μας «Πρωταθλητή» στις καρδιές μας και μας προσφέρει την απαιτούμενη ώθηση για το μέλλον και δύναμη, έτσι ώστε να πάρουμε αργά ή γρήγορα πίσω αυτό που αξίζουμε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, επίσης, ολόψυχα όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας μας, όπως αναλυτικά θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες. Η στήριξη που λάβαμε και λαμβάνουμε από όλους αυτούς τους ανθρώπους γεννά μέσα μας την υποχρέωση να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και να συνεχίσουμε να κάνουμε όνειρα για την ομάδα που δείχνει το καλύτερο πρόσωπο του Νομού μας σε όλη την Ελλάδα.

Μπορεί να χάθηκε μία «μάχη», αλλά δε χάθηκε ο «πόλεμος«. Και ο Κόροιβος μαζί με τους φιλάθλους του και όλους τους απλούς ανθρώπους που είναι δίπλα μας, ξέρει καλά να δίνει «μάχες» και στο τέλος να κερδίζει «πολέμους». Και όπως λέει ένα σύνθημα που συνόδευε πάντα την πορεία αυτής της ομάδας, από τις χαμηλές κατηγορίες ως την καταξίωση στην Α1… Κόροιβος στα εύκολα, ΚΟΡΟΙΒΑΡΑ στα δύσκολα!