ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΜΑΡΝΑΚΗ

Επίσκεψη στο Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη, που αποτελεί το μεγάλο χορηγό της ΚΑΕ Κόροιβος, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα μας.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Λαγός, ο εκτελεστικός διευθυντής, Χάρης Παρασκευόπουλος, ο προπονητής, Ντίνος Καλαμπάκος, και βοηθός του, Αλέξανδρος Βελισσαράκος, και φυσικά οι αθλητές του Κόροιβου, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των Σχολών Σμαρνάκη και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το χώρο όπου πάρα πολλοί νέοι αποκτούν τα απαιτούμενα εφόδια για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, μέσω του Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας μίλησαν στους σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ., είχαν την χαρά να τους γνωρίσουν και να τους ανταποδώσουν την πρόσκληση, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας, στην αναμέτρηση του Σαββάτου (10/3-16:30) με την ΑΕΚ για τη 18η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League, ενώ δοκίμασαν και τις δημιουργίες που ετοίμασαν γι’ αυτούς οι φοιτητές του τμήματος μαγειρικής του Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Λαγός, παρέδωσε στην κυρία Κωνσταντίνα και τον Κώστα Σμαρνάκη μία φανέλα της ομάδας μας με τις υπογραφές όλου του αγωνιστικού τμήματος και το όνομά τους στο πίσω μέρος της.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, καλωσορίζοντας τον Κόροιβο στις εγκαταστάσεις του Ι.Ι.Ε.Κ., η κυρία Κωνσταντίνα Σμαρνάκη, ανέφερε: «Σας καλωσορίζουμε στο Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη. Είναι χαρά μας που έχετε έρθει εδώ σήμερα και που τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να σας γνωρίσουν προσωπικά. Θα ήθελα να ξέρετε ότι είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε την προσπάθεια του Κόροιβου στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Από την πλευρά της ΚΑΕ Κόροιβος, ο Χρήστος Λαγός δήλωσε: «Μας δίνεται για άλλη μία φορά η ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τις Σχολές Σμαρνάκη, την κυρία Κωνσταντίνα, τον Κώστα και την οικογένειά τους για τη σημαντική στήριξη που παρέχουν στην ομάδα μας. Η συνεργασία μας έχει δύο σκέλη. Ένα αυτό της προβολής στη φανέλα κι ένα άλλο το οποίο αφορά την καθημερινή σίτιση των αθλητών μας. Η προσφορά τους είναι σπουδαία και πλέον τους νιώθουμε μέλη της μεγάλης οικογένειας του Κόροιβου.

Από εκεί και πέρα, είμαστε χαρούμενοι που στο πλαίσιο της συνεργασίας μας μπορέσαμε να κάνουμε τη σημερινή επίσκεψη στο Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη, έτσι ώστε και οι παίκτες και οι προπονητές μας να βρεθούν στο χώρο αυτό των σχολών, που προσφέρουν εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε πάρα πολλούς νέους, καθώς και οι σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ. να έρθουν σε επαφή με την ομάδα μας. Μάλιστα, θα είναι χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε στο προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ το Σάββατο 10 Μαρτίου!».

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη